بیمه جامع آتش سوزی

بیمه آتش‌سوزی صنعتی

پوشش‌ اصلی

پوشش‌های تکمیلی

شرایط بیمه‌نامه آتش‌سوزی

سوالات متداول

درصورتیکه اموال تحت پوشش بیمه‌نامه کمتر از سرمایه واقعی بیمه‌شده باشند در زمان پرداخت خسارت ماده 10 اعمال خواهد شد.

بله – به شرط اینکه در محل کارگاه یا کارخانه واقع گردیده باشند.

این موضوع بستگی به شرایط محل مورد بیمه و سابقه خسارت و خطرات مورد درخواست دارد.

بعنوان مثال درصورتیکه محل مورد بیمه دارای سابقه خسارت در یکسال گذشته باشد و یا اینکه بیمه‌گذار درخواست خطر سرقت را دارد انجام بازدید اولیه ضروری است.

 

باتوجه به سوابق مالی بیمه‌گذار و حسن شهرت آن و ارائه مدارک ذیل شرکت بیمه دی نسبت به اعلام شرایط این پوشش به بیمه‌گذار اقدام خواهد نمود.

  •  ارائه ترازنامه سود و زیان در سه سال گذشته
  • صورت‌هزینه ثابت و متغییر جاری روزانه در سال گذشته
  • سود ناخالص پیش‌بینی‌شده سال جاری و آتی

بله – به دلیل اینکه بیمه‌نامه داری خطر آتش‌سوزی بوده بنابراین خسارت آتش‌سوزی تحت پوشش است و این پوشش بیشتر خسارت ناشی از نواسانات برق که منجر به آسیب و سوختگی تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی بیمه‌گذار می‌شود را (درصورت اعلام آنها در هنگام صدور و شرایط خصوصی این خطر) تحت پوشش قرار می‌دهد

درصورت توافق به پرداخت حق‌بیمه بصورت اقساط، چنانچه بیمه‌گذار هریک از اقساط را تا سررسید معینه به بیمه‌گر پرداخت ننماید ، بیمه‌گر می‌تواند بیمه‌نامه را فسخ نماید. چنانچه بیمه‌نامه فسخ نگردد، درصورت وقوع حادثه، خسارت متناسب با حق‌بیمه پرداخت‌شده به حق‌بیمه ای که باید تا زمان وقوع خسارت پرداخت می‌گردید محاسبه و پرداخت می‌گردد.

چنانچه بیمه گذار تمام یا بخشی از حق بیمه را بصورت اسناد تضامنی مانند چک پرداخت نماید ، عدم وصول چک بعلت بلامحل بودن به منزله عدم پرداخت حق بیمه تلقی شده و حسب مورد مشمول بند فوق الذکر خواهد شد .

تحویل چکهای سررسید گذشته پس از حادثه به بیمه گر به منزله پرداخت در سررسید معینه تلقی نخواهد شد و حسب مورد مشمول بندهای فوق الذکر است.