کارآفرینی به شیوه شاهرخ ظهیری

این محصول در انبار موجود نیست

شاهرخ ظهیری نمایش بزرگتر

کارآفرینی به شیوه شاهرخ ظهیری، بنیانگذارگروه صنایع غذایی مهرام

برای افرادی كه نزدیك به سه دهه محصولات غذایی مهرام را مصرف می كنند جالب است بدانند كه بنیانگذار این كارخانه غذایی چه كسی بوده است. داستان زندگی پدر صنعت غذای ایران می تواند بسیار آموزنده باشد. لقبی که به پاس بیش از نیم قرن تلاش مستمر در این صنعت به شاهرخ ظهیری اعطا شده است.

جزییات بیشتر

محصول جدید

3,500 تومان بدون مالیات.

30 محصولات دیگر در همان شاخه:

مشخصات

نویسندهرضا یادگاری، مهشید سنایی‌فرد
شماره شابک978-964-5936-38-7
انتشاراتجهان دانش
سال چاپ1391
نوبت چاپپنجم

اطلاعات بیشتر

معرفی کسب وکار

گروه تولیدی مهرام (سهامی عام) در سال 1349 تأسیس و در سال 1352 در شهر صنعتی البرز قزوین به بهره برداری رسید. تولیدات مهرام با شش نوع محصول آغاز شد که مهم‌ترین آن‌ها سس مایونز بود. مهرام زمانی اقدام به تولید سس کرد که هیچکس در ایران نمی دانست سس به چه دردی می خورد! مهرامی که با سیزده کارگر و یک میلیون تومان سرمایه در حوالی قزوین شروع شد اکنون به هشت کارخانه بزرگ با پنج هزار پرسنل تبدیل شده است.

معرفی کارآفرین

شاهرخ ظهیری که به او سلطان سس هم می گویند ؛ پیشگام صنایع غذایی در کشور و بنیانگذار کارخانه‌های مهرام است. ایشان در سال ۱۳۰۹ در ملایر به دنیا آمد. پدرش ملایری بود و مادر، تهرانی و شاهرخ نخستین ثمره زندگی آنها محسوب می شد. زندگی پدر صنعت غذای ایران و یکی از موفق ترین صنعت گران کشورمان پر است از فراز و نشیب‌هایی که میتوان چندین فیلم سینمایی از آن ها ساخت.

فهرست مطالب کتاب کارآفرینی به شیوه شاهرخ ظهیری:

مقدمه

چراغ سبز

فصل ۱: تاریخچه پیدایش غذا و صنایع غذایی

فصل ۲: مهرام از آغاذ تا امروز

فصل 3: زندگی و روزگار شاهرخ ظهیری

فصل ۴: پنج رمز موفقیت بنیانگذار گروه صنایع غذایی مهرام

نظرات

تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.

نوشتن نقد و بررسی

کارآفرینی به شیوه شاهرخ ظهیری

کارآفرینی به شیوه شاهرخ ظهیری

کارآفرینی به شیوه شاهرخ ظهیری، بنیانگذارگروه صنایع غذایی مهرام

برای افرادی كه نزدیك به سه دهه محصولات غذایی مهرام را مصرف می كنند جالب است بدانند كه بنیانگذار این كارخانه غذایی چه كسی بوده است. داستان زندگی پدر صنعت غذای ایران می تواند بسیار آموزنده باشد. لقبی که به پاس بیش از نیم قرن تلاش مستمر در این صنعت به شاهرخ ظهیری اعطا شده است.